Honungs & Vitlöks marinerad kycklingfile



4 port

Marinad:
1 dl honung 
1 dl olja 
3 vitlöksklyftor 
paprikapulver 
salt 
svartpeppar 

Fyllning:
2 dl cream fraisch
1 dl färsk timjan


Tillbehör
2 packet bacon



Gör så här:

 
Smält honungen på låg värme.
Blanda i olja, pressad vitlök och kryddor.
Lägg kycklingfileérna i plastpåse och häll marinaden över.
Marinera kallt i några timmar.
Gör ett fack i fileén och lägg en matsked av fyllningen. Snurra 2 baconskivor runt fileén. Baconet som blir över steker du och strör över kycklingen när den är klar.
Lägg kycklingen i en smord ugnsform och
tillaga i ugn, 175 grader, i 40-50 minuter. 

Servera med hasselbackspotatis och en god sås

SMAKLIG MÅLTID

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0