Färsk pasta med laxsås


Ger 4 portioner.

400 g kallrökt lax
2 dl creme fraiche
2 tsk dijon senap
2 tsk citronsaft
½ dl dill
2 paket färsk pasta
salt
peppar
Till garnering: räkor, citron och dill

Blanda ihop creme fraiche och senap i en kastrull och värm såsen på låg värme. Den får inte koka för då finns det risk för att såsen skär sig. Häll i citronsaften och smaka av såsen med salt och peppar.

Skiva laxen i strimlor.

Koka tagliatellen. Innan servering, blanda dillen i såsen, blanda såsen med pastan och lägg upp på tallrikar.
Strö den kallrökta laxen över pastan.
Garnera med räkor,citron och dill

Smaklig måltid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0