Kycklinggryta med vitlök och paprika

4 port
3 kycklingfileér
1 rödpaprika
2 vitlöksklyftor
2 dl creme fraisch
1 dl Créme Bonjour " vitlök & örter "
1 msk Mango Chutney " lime"
1 tsk svartvinbärs gele
Smördegsrullar
1 rulle smördeg
100 g bladspenat
½ kruka basilika
½ paket fetaost
8 st soltorkade tomater
salt & papper
Grytan
Koka kycklingfileérna i ca 10 minuter. Skär kycklingen och paprikan i småbitar. Stek det i en panna till dom fått lite färg. Pressa i vitlöken och rör sen i creme fraisch, bonjour, chutney och svartvinbärsgele.
Låt småkoka i ca 10 minuter. Servera gärna med färsk pasta & sallad.
Rullarna
Fräs bladspenaten i lite olja. Skär spenat, tomaterna fetaost och basilka i mindre bitar.
Rulla ut degen och ringla på lite olivolja. Lägg på ingredienserna på degen och rulla ihop den.
Skär dom i ca 1½ cm stora bitar. Lägg dom på en plåt och skjutsa in dom i ugnen på 200 grader tills dom blivit gyllenbruna.
SMAKLIG SPIS!
Kommentarer
Trackback