Cornflakeskyckling



4 port

4 kycklingfileér
50 g smör
1½ dl cornflakes
1 dl valfi riven ost
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk oregano
salt
peppar
chilipeppar

1. Krydda kycklingfiléerna med salt, peppar och chilipeppar och lägg dem i en smord form.

2. Smält matfettet till paneringen. Smula cornflakes med handen. Blanda ner smulorna i fettet och tillsätt riven ost, pressad vitlök och oregano. Fördela paneringen på kycklingen.

3. Stek mitt i ugnen i 225 grader tills kycklingfiléerna är helt genomstekta och paneringen har fått en fin gyllenbrun färg, ca 20-30 minuter.


Smaklig Måltid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0